Užitočné odkazy:
Dotazníky:
c) 2025 - MUDr. Roman Sokol, PhD., MPH - Privátna urologická ambulancia.
Webdesign: Tomáš Levčík pre RSbros.
Informačná povinnosť - Ochrana osobných údajov v podmienkach prevádzkovateľa.
Používame cookies - nastavenie cookies.
Skopírovaním textu alebo časti textu z akejkoľvek stránky tohto webu a jeho umiestnením na iný web porušíte práva MUDr. Romana Sokola, PhD., MPH,
ako aj práva ďalších osôb zúčastnených na tvorbe obsahu pre tento web.
03.03.2024
Manžel 74 ročný dg acinarny adenoca prostaty gleason3+3., PSA16,53, density 0,26,objem prostaty53 ml, okrem ca prostaty má lymfom folikulový , zatiaĺ v sledovaní.Akú liečbu by ste doporučil .Ďakujem za radu.
03.03.2024
na Vašu otázku neviem presne odpovedať , záleží na veľa ďalších okolností : napr. aké lieky užíva , koľkokrát chodí v noci močiť , aké má problémy s močením atď , ale v zásade sú možné dva postupy - operácia , alebo kombinácia injekcií a ožarovania. Ja osobne nie som moc zástanca operácie ak ju pacient nepotrebuje
03.03.2024
Velmi pekne ďakujem pan doktor za rýchlu odpoveď , uživa iba Norvasc na vysoký tlak , je stabilizovaný , močenie 1-2 x v noci , prerušovaný, slabší prúd moču. Tiež máme obavy z operácie , ale robotická operácia je štrnejšia ?Robíte velmi užitočnú prácu pre pacientov -, že napriek pracovnej vyťaženosti nám radíte , veĺke ďakujem.
03.03.2024
asi by som išiel do ožiarenia a kombináciu s injekciou - môžete nám dať like na facebooku alebo instagrame :)