Upozornenie na podvrh, meno MUDr.Romana Sokola, PhD., MPH bolo zneužité na klamnú reklamu v časopise Health Life. Celé vyjadrenie k situácií nájdete tu.
Napíšte otázku
  • oto
    06.11.2013
    Dobry deň pán doktor, síce nie som Váš pacient ale obraciam sa s otázkou na Vás. Som po robotickej operácii daVinci, operaciu som mal v zahraničí /Nemecko/. už je to viac ako rok, všetko je vyborne, len erekcia je zial temer nulová. Myslíte, že pravidelné užívanie Cialisu 5 mg denne má zmysel. Mam ho vliečbe od operácie. Otazke je či je ešte šanca na zlepšenie erekcie alebo už nemá zmyslel v tom pkračovať. Som zmiereny s tým ze pohlavny styk už mať nebudem. O protézach do penisu neuvažujem Ďakujem Vám za odpoveď.
    • Roman Sokol
      08.02.2014
      Uzivanie Cialisu 5 mg v dávke 1 x denne je najlepším riešením pri liečbe erektílnej dysfunkcie po radikálnej prostatektómií, ak nedôjde k zlepšeniu , potom je vhodná diagnostika, zobraziť kavernózne telesá , teda toporivé telesá- tie sú zodpovedné za erekciu, može sa stáť , že pri operácii sa natoľko poškodia, že sa erekcia už nevráti